Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Mihai Ursache

 


Comunicat nr. 284


COMUNICATJoi, 11 septembrie a.c., incepand cu ora 11.00, se va desfasura, in Sala de Marmura a Cercului Militar National, in organizarea Ministerului Apararii Nationale si a Ambasadei S.U.A. la Bucuresti, ceremonia de comemorare a victimelor atacurilor teroriste care au avut loc in urma cu doi ani in Statele Unite ale Americii.

La activitate sunt invitati sa participe presedintele Romaniei, domnul Ion Iliescu, premierul Adrian Nastase, ministrul apararii nationale, domnul Ioan Mircea Pascu, si ambasadorul SUA la Bucuresti, domnul Michael Guest. De asemenea, au fost invitati reprezentanti ai Parlamentului si Guvernului Romaniei, atasati militari acreditati la Bucuresti si alte oficialitati.

In cadrul ceremoniei vor fi intonate imnurile de stat ale Romaniei si Statelor Unite ale Americii, va fi oficiata o slujba religioasa si se va tine un moment de reculegere in memoria celor disparuti in atacurile teroriste din 11 septembrie 2001.

Reprezentantii mass-media care doresc sa participe la aceasta activitate sunt asteptati joi, 11 septembrie, la Cercul Militar National, intre orele 10.15 si 10.45.


Biroul de Presa al M.Ap.N.