Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt. Viorica Sabie

 


Comunicat nr. 124


SEMINAR INTERNAȚIONAL LA BRAȘOV


Seminarul internațional cu tema „Managementul crizelor și prevenirea conflictelor” va avea loc în perioada 12 - 17 mai la Departamentul Regional de Studii pentru Managementul resurselor de Apărare din Brașov.

Activitatea, organizată de Universitatea Națională de Apărare „Carol I”, Institutul pentru Studii Politice de Apărare și Istorie Militară și Consorțiul Academiilor de Apărare și Institutelor de Studii de Securitate din Germania, se înscrie în proiectul „Echipe itinerante de experți” al Grupului de lucru pentru Securitate Regională în zona extinsă a Mării Negre.

Specialiști și observatori internaționali din Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Republica Moldova, Federația Rusă, Turcia, Ucraina, SUA și România vor dezbate teme de interes reciproc referitoare la securitatea din regiunea Balcanilor și cea a Mării Negre.

Seminarul de la Brașov exprimă voința Armatei României de a contribui la promovarea stabilității regionale și pentru devoltarea unei culturi a securității în zonă.Biroul de Presă al Ministerului Apărării