Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt. Viorica Sabie

 


Comunicat nr. 198


Ședință a Comisiei de Dialog Social la Ministerul Apărării


Secretarul de stat în Ministerul Apărării Georgeta Ionescu a condus lucrările ședinței Comisiei de Dialog Social, care a avut loc miercuri, 16 iulie 2008, la sediul Ministerului Apărării.

În cadrul lucrărilor au fost prezentate modalitățile prin care personalul Ministerului Apărării poate beneficia de programele de recuperare a sănătății în centrele specializate ale ministerului și cu care casa de asigurări de sănătate are contracte.

De asemenea, reprezentanții Federației Sindicatelor Libere ale salariaților Civili din Unitățile Ministerului Apărării au adus în discuție modalități de soluționare a problemelor cu care se confruntă personalul civil din Ministerul Apărării și cele referitoare la colaborarea dintre structurile sindicale și cele centrale ale ministerului.

La ședință a participat personal militar și civil din cadrul structurilor cu responsabilități în soluționarea problemelor înscrise pe agenda discuțiilor din Ministerul Apărării, precum și reprezentanți ai sindicatelor, casei de asigurări de sănătate și reprezentanți ai Guvernului.Biroul de Presă al Ministerului Apărării