Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt. Viorica Sabie

 


Comunicat nr. 198


edin a Comisiei de Dialog Social la Ministerul Aprrii


Secretarul de stat n Ministerul Aprrii Georgeta Ionescu a condus lucrrile edinei Comisiei de Dialog Social, care a avut loc miercuri, 16 iulie 2008, la sediul Ministerului Aprrii.

n cadrul lucrrilor au fost prezentate modalitile prin care personalul Ministerului Aprrii poate beneficia de programele de recuperare a sntii n centrele specializate ale ministerului i cu care casa de asigurri de sntate are contracte.

De asemenea, reprezentanii Federaiei Sindicatelor Libere ale salariailor Civili din Unitile Ministerului Aprrii au adus n discuie modaliti de soluionare a problemelor cu care se confrunt personalul civil din Ministerul Aprrii i cele referitoare la colaborarea dintre structurile sindicale i cele centrale ale ministerului.

La edin a participat personal militar i civil din cadrul structurilor cu responsabiliti n soluionarea problemelor nscrise pe agenda discuiilor din Ministerul Aprrii, precum i reprezentani ai sindicatelor, casei de asigurri de sntate i reprezentani ai Guvernului.Biroul de Pres al Ministerului Aprrii