Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Andreea Dumitru

 


Comunicat nr. 210


Ministerul Apărării alături de populația afectată de inundații


Secretarul de stat în Ministerul Apărării, Corneliu Dobrițoiu, și amiralul dr. Gheorghe Marin, șeful Statului Major General, au participat duminică, 27 iulie 2008, la sediul Guvernului, la ședința comitetului operativ pentru situații de urgență, în care au fost analizate efectele inundațiilor din ultimele zile.

În urma dezbaterilor s-a stabilit ca Ministerul Apărării să participe în continuare la sprijinirea populației afectate de inundații în special din zonele apropiate municipiilor Pașcani și Roman iar digurile de pe râul Siret să fie consolidate și supraînălțate.

La ședință au mai participat secretari de stat din Ministerul Internelor și Reformei Administrative, Ministerul Transporturilor, Ministerul Mediului, Ministerul Sănătății, reprezentanți ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Administrației Rezervelor de Stat, Institutului de Meteorologie, Institutului de Hidrologie, Apele Române, Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, Hidroelectrica și Electrica.Biroul de Presă al Ministerului Apărării