Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Mr. Rădulescu Marian, tel: 0744-475.954.

 


Comunicat nr. 330


ANIVERSAREA ȘCOLII DE APLICAȚIE PENTRU UNITĂȚI DE LUPTĂ „MIHAI VITEAZUL”Școala de Aplicație pentru Unități de Luptă "Mihai Viteazul", din Pitești, organizează vineri, 31 octombrie, manifestări dedicate împlinirii a 60 ani de la înființare.

Cu acest prilej se va înmâna noul Drapel de luptă al școlii de aplicație, care va fi decorat cu Emblema de onoare a Statului Major General, și va fi oficiată o slujbă religioasă, ceremonialul încheindu-se cu defilarea întregului personal.

De asemenea, va fi dezvelită o Placă aniversară, iar între orele 11.00 și 14.00 publicul interesat va putea vizita unitatea în cadrul „Zilei Porților Deschise”.

La activități sunt invitate să participe personalități militare și civile din structurile centrale ale Ministerului Apărării, personal militar activ și în rezervă și reprezentanți ai autorităților publice locale.

Jurnaliștii care doresc să participe la manifestări sunt așteptați între orele 10.30-11.00, la sediul Școlii de aplicație ( str. Stadionului 2-4, Pitești).


Biroul de Presă al Ministerului Apărării