Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Andreea Dumitru

 


Comunicat nr. 372


Paradă militară în București de Ziua Națională a RomânieiMinisterul Apărării aduce mulțumiri întregului personal militar și civil din subordine, structurilor Ministerului Internelor și Reformei Administrative, Servicului Român de Informații și Serviciului de Protecție și Pază, care au contribuit la buna organizare și desfășurare a Paradei Militare, organizată cu prilejul Zilei Naționale a României, 1 Decembrie.

Ministerul Apărării le mulțumește cetățenilor din București pentru înțelegerea de care au dat dovadă pe timpul antrenamentelor și repetițiilor.

Ministerul Apărării adresează, totodată, mulțumiri instituțiilor media pentru sprijinul acordat în mediatizarea evenimentelor consacrate Zilei Naționale a României, organizate în toate garnizoanele și în unitățile militare din țară.

***
În București, în cursul acestei dimineți, Ministerul Apărării a organizat un ceremonial militar și religios la Mormântul Ostașului Necunoscut, din Parcul Carol, precum și o paradă militară la care au participat peste 1600 de militari, reprezentând Armata României, Ministerul Internelor și Reformei Administrative, Serviciul Român de Informații și Serviciul de Protecție și Pază.

Prin fața tribunei oficiale au defilat subunități de studenți, elevi și militari profesioniști, precum și cea mai nouă tehnică de luptă din dotarea Armatei României.


Biroul de Presă al Ministerului Apărării