Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Andreea Dumitru

 


Comunicat nr. 385


Video-teleconferință a conducerii M.Ap. cu militarii din teatrele de operațiiMinistrul Apărării, Mihai Stănișoară, a participat marți, 23 decembrie, în prima zi de mandat, împreună cu șeful Statului Major General, amiralul Gheorghe Marin, la o video-teleconferință cu militarii români aflați în misiune în teatrele de operații.

Comandanții structurilor militare române din Afganistan, Irak, Bosnia-Herțegovina și Kosovo au evidențiat cele mai noi elemente privind evoluția situației de securitate din ariile de responsabilitate și modul în care militarii români își îndeplinesc misiunile. Totodată, aceștia au prezentat felul în care unitățile și subunitățile din subordine se pregătesc să întâmpine Sfânta Sărbătoare a Crăciunului și Anul Nou și au transmis urări comandanților și camarazilor din țară.

Ministrul Apărării a mulțumit militarilor și a exprimat convingerea că aceștia vor rămâne în continuare la fel de preocupați de îndeplinirea misiunilor.

„Știu că este greu să fii departe de casă și de familie de Sărbători, iar acesta este încă un motiv pentru a aprecia în mod deosebit ceea ce faceți” – le-a spus, în încheiere, ministrul Mihai Stănișoară comandanților detașamentelor.

La rândul său, amiralul Marin a transmis urările sale și ale conducerii Statului Major General tuturor militarilor români care își desfășoară activitatea în misiuni în afara teritoriului național.
Biroul de Presă al Ministerului Apărării