Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cpt.cdor. Mugurel PASCU, 0744.359518

 


Comunicat nr. 148


A treia ediție a decernării premiilor Clubului Amiralilor


A treia ediție a decernării premiilor Asociației "Clubul Amiralilor", pentru cele mai valoroase lucrări cu subiect de marină, editate în anul 2008, va avea loc joi, 7 mai, începând cu ora 11.30, la Sala Bizantină a Palatului Cercului Militar Național.

Cu această ocazie se va decerna și premiul "Ofițerul anului 2008 - în Forțele Navale".

La această manifestare au fost invitați să participe membrii Asociației "Clubul Amiralilor", reprezentanți ai conducerii Forțelor Navale Române, ai unor instituții militare din București, precum și autorii celor mai reprezentative lucrări cu tematică marinărească ale anului 2008.

Jurnaliștii interesați să participe la acest eveniment sunt așteptați joi, 7 mai, începând cu ora 11.15, la Palatul Cercului Militar Național.

***

Clubul Amiralilor este o asociație neguvernamentală, autonomă și apolitică constituită în scopul afirmării și menținerii unor relații colegiale între amiralii României. Constituirea, organizarea și funcționarea asociației se realizează în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern nr. 26/30 ianuarie 2000, actualizată prin Ordonanța de Guvern nr. 37/30 ianuarie 2003.

Obiectivele Clubului Amiralilor sunt: dezvoltarea unor relații de colaborare și respect între amiralii activi și cei în rezervă și retragere, stabilirea și dezvoltarea unor relații de colaborare cu organizații similare din alte state, stimularea preocupărilor amiralilor pentru efectuarea de studii, sinteze, memorii și pentru publicarea de cărți referitoare la problematica forțelor navale.


Biroul de presă