Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Comandor Paul SANDACHI, tel.: 0723 237 600

 


Comunicat nr. 247


Manifestări organizate de Muzeul Aviației cu prilejul Zilei Forțelor Aeriene și a Aviației Române


Muzeul Aviației organizează, în perioada 17-20 iulie, o serie de manifestări dedicate Zilei Forțelor Aeriene și a Aviației Române.

Evenimentele se vor derula după următorul program:
Vineri, 17 iulie:
- la ora 18.00, la stația de metrou DRISTOR va fi vernisată expoziția de fotografie "IA-MĂ ȘI PE MINE ÎN ZBOR", acțiune realizată în colaborare cu Asociația "Bucureștiul meu drag".
Sâmbătă, 18 iulie:
- la ora 11.00, la sediul Muzeului Aviației (Str. Fabrica de Glucoză nr. 2-4, sector 2, București) va avea loc vernisajul expoziției de fotografie "FOTOAVIA 2009". Evenimentul este organizat la inițiativa Grupului "Romanian Spotters", cu sprijinul Statului Major al Forțelor Aeriene și al Asociației "Aripi Românești".
Duminică, 19 iulie:
- la ora 11.00, la sediul Muzeului Aviației se va lansa volumul "Instructoarea mea de zbor - Ruxandra Agache", al cărui autor este Alcibiade Chivu.
Luni, 20 iulie:
- între orele 14.00 și 17.00, la sediul Muzeului Aviației poate fi vizionată expoziția de vestimentație aeronautică organizată cu sprijinul Societății "Condor" S.A.
De asemenea, în această perioadă vor fi deschise, la sediul Muzeului Aviației, expozițiile permanente, expoziția tematică "Memorialul Aeronauticii" și expoziția de desen "Aviația prin ochi de copil".


Biroul de presă