Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: maior Cezar Stroe, tel. 0724.814.617

 


Comunicat nr. 284


Deschiderea oficială a Expoziției Naval Defense Exhibition - Constanța 2009


Deschiderea oficială a expoziției de tehnică navală Naval Defense Exhibition Constanța 2009 va avea loc vineri, 14 august, începând cu ora 11.00, în portul Constanța, zona Terminalului "Pasageri".

Evenimentul este organizat de General Defense Corp (GDC), cu sprijinul și participarea Ministerului Apărării Naționale - Departamentul pentru armamente și Statul Major al Forțelor Navale - Ministerului Economiei și Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

La festivitatea de deschidere au fost invitați să participe reprezentați ai structurilor centrale ale Ministerului Apărării Naționale, precum și alte personalități militare și civile.

Expoziția Naval Defense Exhibition - Constanța 2009 este un eveniment care are ca principale obiective cunoașterea și promovarea stadiului actual de dezvoltare a unor echipamente militare, prezentarea capacităților industriei naționale de securitate și apărare, precum și realizarea unui contact între specialiștii Ministerului Apărării Naționale și firmele producătoare de echipamente militare.

Jurnaliștii interesați să participe la acest eveniment vor fi așteptați, începând cu ora 10.30, în portul Constanța, zona Terminalului "Pasageri".

Detalii legate de activitate pot fi obținute de la maiorul Cezar Stroe, tel. 0724.814.617.


Biroul de presă