Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 55


INFORMAȚIE DE PRESĂ


Sub patronajul Ministerului Apărării Naționale, Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" organizează vineri, 6 mai, începând cu ora 18.00, la Palatul Cercului Militar Național din Capitală, o ceremonie dedicată împlinirii a 25 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni de către echipa de fotbal "Steaua București".

Cu această ocazie, se va reuni echipa de aur a clubului militar care cucerea, în anul 1986, la Sevilla, cel mai important trofeu fotbalistic în competițiile europene inter-cluburi, performanță neegalată până acum de o altă echipă de fotbal din România.

În cadrul ceremoniei, ministrul apărării naționale Gabriel Oprea va conferi legendarilor antrenori și jucători roș-albaștri Emblema "Onoarea Armatei României", cea mai înaltă distincție a Ministerului Apărării Naționale, în semn de prețuire și respect pentru întreaga lor activitate, în care au reprezentat cu cinste țara și Armata.

Jurnaliștii care doresc să asiste la eveniment se pot acredita la Biroul de presă al M.Ap.N. până joi, 5 mai, ora 16.00. Fax: 021-3196022, e-mail: presamapn@mapn.ro.


Biroul de presă