Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: F.P. Mihai Ursache

 


Comunicat nr. 143


Umor cazon la festivalul „Podul Minciunilor“


La Cercul Militar din Sibiu va avea loc, în perioada 13 – 15 aprilie a.c., cea de-a XV-a ediție a Festivalului Național de Umor Cazon „Podul Minciunilor“.

Manifestarea se desfășoară în organizarea Direcției Administrativă și Servicii și Secției Tradiții Militare și Educație Civică, din Ministerul Apărării Naționale.

La cele două secțiuni ale festivalului, “Interpretare” și “Creație”, s-au înscris formații, grupuri și creatori individuali, reprezentând, din Ministerul Apărării Naționale, 30 de cercuri militare, trei instituții de învățământ superior, trei colegii liceale, și câte două școli de aplicație, școli de maiștri militari și unități militare. Ministerul Administrației și Internelor va fi reprezentat, și în acest an, de Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București.

Președintele juriului este colonelul Valentin - Marius Radu, șeful Secției Tradiții Militare și Educație Civică din M.Ap.N., care poate oferi detalii suplimentare despre activitate la telefonul 0721.339.296.

Jurnaliștii care doresc să participe la eveniment vor fi așteptați la Cercul Militar Sibiu (B-dul Victoriei, nr. 3-5). Pe pagina din internet a M.Ap.N., www.mapn.ro pot fi accesate programul manifestării și un scurt documentar.


Biroul de Presa al M.Ap.N.