Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 247


Armata României la "AeroNautic Show 2013"


Militari ai Armatei României participă sâmbătă, 21 septembrie, între orele 9.00-18.00, la festivalul "AeroNautic Show Lacul Morii 2013", care se va desfășura în Parcul Crângași și Lacul Morii din București.

În cadrul programului, publicul va putea urmări spectacole ale Muzicii Reprezentative a Armatei și ale Ansamblului "Doina" al Armatei, exerciții de mânuire a armamentului ale militarilor Regimentului 30 Gardă "Mihai Viteazul", salturi pe apă ale parașutiștilor și recuperarea acestora, precum și expoziția Muzeului Militar Național "Ferdinand I" cu tema "Aurel Vlaicu - Zbor Frânt 1913-2013".

Vizitatorii vor putea să participe la jocuri marinărești, exerciții de escaladă și traversare prin funicular, să viziteze standurile special amenajate ale categoriilor de forțe ale armatei, cu tehnica militară folosită în teatrele de operații, vitrina cu trofee a Clubului Sportiv al Armatei "Steaua" București și vor putea obține informații despre procesul de recrutare în Armata României.

Evenimentul este organizat de Asociația Aeronautică Română, iar intrarea este liberă. Mai multe informații pot fi obținute și de pe pagina din Internet a evenimentului http://www.aeronauticshow.ro/home/.

Cei interesați vor fi așteptați sâmbătă, în Parcul Crângași, la standurile special amenajate, între orele 9.00 - 18.00.


Biroul de Presă