Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 121


Conferință publică pe tema viitorului Summit NATO susținută de Adjunctul Secretarului General al Alianței Nord-Atlantice, Alexander Vershbow


Ambasadorul Alexander Vershbow va susține marți, 26 aprilie, începând cu ora 14.30, în Aula Ministerului Culturii, o conferință publică pe tema viitorului Summit NATO de la Varșovia și procesului de adaptare strategică a Alianței.

Evenimentul este dedicat mediului academic din România, studenților, profesorilor și experților din cadrul think-tank-urilor care își desfășoară activitatea în domeniul relațiilor internaționale și în cel al securității, reprezentanților corpului diplomatic, mass-media și ai instituțiilor guvernamentale.

Conferința este organizată în colaborare cu Facultatea de Științe Politice a Universității București și cu Ministerul Culturii.
Jurnaliștii interesați să participe la conferință vor fi așteptați marți, 26 aprilie, în Aula Ministerului Culturii, intrarea prin spatele Bibliotecii Naționale, de pe Bdul. Mircea Vodă, începând cu ora 14.00. Persoană de contact, Florin Jipa, 0722.380.145.


Secția Presă