Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 25


Ceremonie de repatriere din Afganistan a primului detașament de poliție militară comandat de o femeie-militar


Joi, 9 februarie, începând cu ora 13.30, la sediul Batalionului 265 Poliție Militară „Tudor Vladimirescu” se va desfășura ceremonia de repatriere din teatrul de operații Afganistan a Detașamentului International Military Police (IMP) și a Detașamentului Army Institutional Advisory Team (AIAT) care au participat la misiunea „Resolute Support”.

Militarii Detașamentului AIAT au avut misiuni de consiliere a comandanților și personalului din principalele instituții de învățământ militar și centre de instruire ale armatei afgane, iar cei din Detașamentul IMP au asigurat menținerea unui climat de ordine și securitate în baza militară din Bagram.

Detașamentul IMP, rotația a IV-a, este primul detașament românesc dislocat într-un teatru de operații comandat de o femeie-militar, locotenentul Mirela Ivașcu.

Jurnaliștii interesați să participe la ceremonie vor fi așteptați joi, 9 februarie, începând cu ora 13.00, la sediul Batalionului 265 Poliție Militară „Tudor Vladimirescu” (Șoseaua Antiaeriană nr. 4-6).

Persoană de contact: locotenent Răzvan Matran, telefon 0732.455.120.


Secția Presă