Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 191


Întâlniri de lucru ale ministrului apărării naționale


Ministrul apărării naționale, Adrian Țuțuianu, a avut mai multe întâlniri de lucru în ultimele zile cu secretarii de stat și o parte din șefii structurilor centrale ale instituției.

Miercuri, 5 iulie, Adrian Țuțuianu a avut briefinguri de lucru cu echipele de conducere ale Direcției medicale, Direcției domenii și infrastructuri, Universității Naționale de Apărare "Carol I" și Academiei Tehnice Militare. Ministrul apărării naționale a fost informat despre principalele proiecte aflate în derulare și s-au purtat discuții referitoare la soluțiile necesare pentru îmbunătățirea activităților.

Întâlnirile au fost o oportunitate de a prioritiza agenda proiectelor urgente și a demersurilor pe care ministerul le va derula în perioada următoare pentru atingerea obiectivelor asumate în timpul mandatului ministerial.

Tot miercuri, ministrul Țuțuianu a participat la ceremonia trecerii în rezervă a unor militari din structurile centrale ale ministerului, în persoana generalului Ștefan Dănilă, generalului-locotenent Cătălin Adrian Moraru, generalului-maior Răduț Bîlbîie și a generalului de brigadă Ciprian Rădulescu.


Secția Presă