Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 270


Tricolorii se antrenează cu militari ai ”Invictus Team România”


Tricolorii se vor antrena cu membri ai ”Invictus Team România” duminică, 27 august, începând cu orele 17.30, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia al Federației Române de Fotbal.

Evenimentul este prilejuit de antrenamentul oficial al echipei naționale a României, care se va desfășura înaintea celei de-a șaptea partide a reprezentativei țării noastre din grupa E de calificare la Campionatul Mondial din Rusia (2018), contra echipei Armeniei.

La finalul “reprizei” sportive, tricolorii și membri ai ”Invictus Team România” vor face un schimb simbolic de tricouri - tricolorii vor înmâna reprezentantului ”Invictus Team România” un tricou al echipei naționale cu semnăturile tuturor jucătorilor, iar acesta, la rândul său, va înmâna un tricou al ”Invictus Team România”, de asemenea, cu semnăturile membrilor echipei.

Chiar dacă fotbaliștii români nu îi vor putea însoți la Toronto pe membrii ”Invictus Team România”, aceștia sunt așteptați, la Arena Națională, să îi susțină pe tricolori la meciul din 1 septembrie, cu reprezentativa Armeniei.

Evenimentul de duminică reprezintă o continuare a colaborării dintre Ministerul Apărării Naționale și Federația Română de Fotbal în ultimii trei ani, în baza căreia au fost organizate, în comun, evenimente sportive și de responsabilizare socială.

Jurnaliștii care doresc să asiste la antrenament vor fi așteptați duminică, 27 august, între orele 17.15 și 17.30, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia al Federației Române de Fotbal.

* * *

România va fi reprezentată, în premieră, la “Invictus Games Toronto - 2017”, în perioada 23-30 septembrie, de 15 sportivi, militari răniți sau invalizi ca urmare a misiunilor în teatrele de operații sau în țară, la șapte discipline sportive - tir cu arcul, atletism, înot, ridicări de greutăți, canotaj în sală la simulator, volei din șezut și ciclism.


Secția Presă