Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 149


Ziua Porților Deschise la Brigada 30 Gardă


În contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” organizează sâmbătă, 26 mai, între orele 10.00 și 17.00, Ziua Porților Deschise, la sediul unității din Bulevardul General Vasile Milea nr. 5-7, sector 6.

La eveniment au fost invitați reprezentanți ai unor instituții bucureștene de învățământ și cultură, ai unor muzee, edituri, asociații de cercetași, asociații de reconstituire istorică și de colecționari de efecte militare, reprezentanți ai Poliției Locale. În acest an, invitați speciali sunt militari ai Batalionului 620 Operații Speciale „Băneasa-Otopeni”.

În cadrul programului, vizitatorii vor putea asculta un concert al Muzicii Militare a brigăzii, vor putea viziona un exercițiu demonstrativ de tip drill-team, o defilare a uniformelor de epocă și exerciții ale militarilor din cadrul forțele pentru operații speciale și ai reprezentanților poliței locale. În plus, vor putea asista la momente de reconstituire istorică din epoci diferite prezentate de asociațiile de profil și vor putea vizita ateliere și o expoziție de tehnică și echipament și standuri de prezentare a carierei militare. De aemenea, va fi amenajat un photo-corner.

Intrarea la eveniment este liberă, accesul fiind permis pe baza prezentării unui act de identitate (doar în cazul persoanelor adulte).

Persoană de contact: Elisabeta Preda, telefon 0769.656.624.


Biroul presă