Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 241


Programul ministrului apărării naționale pentru zilele de 24 și 25 august, la Iași și Vaslui


Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, va efectua vineri, 24 august, o vizită de lucru în garnizoana Iași.

Începând cu ora 9.00, ministrul Fifor se va întâlni cu echipa medicală a Spitalului Clinic de Urgență Militar „Dr. Iacob Czihac” pentru a se informa cu privire la condițiile în care își desfășoară activitatea, situația proiectelor de modernizare a infrastructurii și de dotare cu aparatură medicală performantă. La finalul acestei activități, ministrul apărării naționale va susține declarații de presă.

Tot în cadrul vizitei la Iași, ministrul Fifor se va deplasa la sediul Batalionului 151 Infanterie „Lupii Negri”, unde va discuta cu personalul unității despre activitățile curente și viitoare și despre necesitățile de sprijin din partea ministerului.

Agenda zilei de vineri mai cuprinde întrevederi cu Arhiepiscopul Iașilor și Mitropolit al Moldovei și Bucovinei și cu conducerea Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”.

Sâmbătă, 25 august, ministrul apărării naționale va participa la manifestările cultural-științifice desfășurate cu ocazia aniversării Centenarului Marii Uniri și comemorării a 75 de ani de la trecerea la cele veșnice a Mareșalului Constantin Prezan, desfășurate la Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” din Vaslui.

De asemenea, ministrul Fifor va fi prezent la ceremoniile militare și religioase organizate la Monumentul „Mareșal Constantin Prezan” din localitatea Dumești, județul Vaslui, și la mormântul Mareșalului Constantin Prezan din localitatea Schinetea, din același județ.

Programul complet al activităților de sâmbătă, 25 august, poate fi accesat pe site-ul Muzeului Județean „Ștefan cel Mare”:
http://muzeu-vaslui.ro/index.php/evenimente/evenimente1/icalrepeat.detail/2018/08/25/50/-/manifestarile-cultural-stiintifice-maresalul-constantin-prezan-aparator-al-marii-uniri

Jurnaliștii interesați să participe la oportunitățile media de vineri, 24 august, de la Spitalul Clinic de Urgență Militar „Dr. Iacob Czihac” din Iași, vor fi așteptați, începând cu ora 8.45, la sediul instituției din strada Berthelot Henri Mathias nr. 7-9.


Biroul presă