Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 296


Ministrul apărării naționale, la Conferința Națională a Spitalului Militar Central


Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, va participa joi, 11 octombrie, de la ora 9.00, la ceremonia de deschidere a lucrărilor Conferinței Naționale a Spitalului Universitar de Urgență Militar Central, care va avea loc la Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar Național.

Suita de manifestări științifice, derulate sub înaltul patronaj al Ministerului Apărării Naționale, este organizată de Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” (SUUMC), în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, Universitatea „Titu Maiorescu”, Asociația Cadrelor Medicale din SUUMC, Asociația Medicilor și Farmaciștilor Militari din România și Revista de Medicină Militară.

Cu acest prilej, vor fi conferite Premiile Medicinei Militare din România, Premiul de excelență în medicina militară și Premiul General Dr. Carol Davila pentru întreaga activitate - “decan de vârstă al medicilor militari”.

Reprezentanții mass media care doresc să participe la deschiderea oficială a evenimentului vor fi așteptați miercuri, 10 octombrie, între orele 08.00 și 08.40, la Palatul Cercului Militar Național (intrarea dinspre str. Constantin Mile nr. 1). Persoană de contact pentru detalii suplimentare: colonel Ciobanu Oana Magdalena, telefon 0723.16.70.72.


Biroul presă