Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 304


Conducerea M.Ap.N. se întâlnește cu Invictus Team România


Echipa care va reprezenta România la Invictus Games Sydney 2018 se va întalni astăzi, 16 octombrie, de la ora 16.00, la sediul M.Ap.N., cu ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, și cu șeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă.

Cu acest prilej, ministrul apărării naționale va înmâna căpitanului echipei drapelul național al României, iar coordonatorul proiectului va realiza o scurtă prezentare a lotului Invictus, a disciplinelor la care s-au pregătit militarii participanți și o descriere a competiției ce va avea loc la Sydney.

Jurnaliștii acreditați la Ministerul Apărării Naționale sunt așteptați la sediul instituției, între orele 15.15 și 15.45, la punctul de control nr. 3 ( intrarea dinspre hotel Marriott).

* * *

România va fi reprezentată la Sydney de 15 militari răniți, care vor participa la șase discipline sportive individuale - tir cu arcul, atletism, canotaj la ergometru, powerlifting, ciclism, înot. La acestea se adaugă, ca sport de echipă, volei din poziția șezând.

Participarea delegației României la aceste jocuri arată valorile specifice militarilor români - spiritul de învingător, coeziunea luptătorilor și solidaritatea umană.

Informații suplimentare și transmisii în direct ale întrecerilor sportive se vor regăsi pe următoarele pagini de social media:
https://www.facebook.com/mapn.ro/;
https://www.facebook.com/InvictusGamesEchipaRomaniei/.


Biroul presă