Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 333


Ministrul Fifor, la convocarea anual a atașaților romni ai aprrii


Ministrul aprrii naționale, Mihai Fifor, a participat luni, 5 noiembrie, la deschiderea Convocrii anuale a atașaților romni ai aprrii, eveniment intitulat „Atașatura aprrii n anul Centenarului Romniei”.

Ministrul aprrii naționale a mulțumit atașaților militari pentru activitatea important pe care o desfșoar n țrile n care sunt acreditați, avnd o contribuție deosebit la promovarea obiectivelor politicii externe și de securitate ale Romniei, alturi de colegii din Ministerul Afacerilor Externe. Ministrul Mihai Fifor a remarcat, de asemenea, acțiunile ntreprinse de diplomații militari n implementarea proiectelor ministerului organizate n contextul Centenarului Marii Uniri, n principal n domeniul cinstirii memoriei eroilor romni czuți n afara teritoriului național, dar și manifestri culturale desfșurate n colaborare cu alte autoritți ale statului romn.

n cadrul convocrii, ministrul Fifor a fcut o trecere n revist a contextului actual de securitate, pe care l-a considerat „unul complicat, cu provocri importante mai ales n Flancul Sud-Estic al Alianței Nord-Atlantice și n Regiunea Mrii Negre”, și a punctat obiectivele M.Ap.N. pentru anul viitor.


Biroul pres