Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 349


Informație de presă


Parada Militară Națională organizată cu ocazia Zilei Naționale a României și a Centenarului Marii Uniri va avea loc sâmbătă, 1 decembrie, în Piața Arcul de Triumf din București.


Reprezentanții mass-media care doresc să se acrediteze la acest eveniment sunt rugați să completeze formularul atașat și să-l transmită Departamentului Comunicare Publică al Administrației Prezidențiale (adresă email: media@presidency.ro) până luni, 19 noiembrie, ora 18:00.


Ecusoanele de acces pentru presa acreditată vor fi distribuite în zilele de 28 și 29 noiembrie, la Administrația Prezidențială, intrarea Leu pietonal.


Menționăm că official broadcaster pe timpul desfășurării Paradei Militare Naționale va fi Televiziunea Română (persoană de contact pentru detalii tehnice: doamna Laura Neagu, număr de telefon 0723.200.878, adresă de e-mail: laura.neagu@tvr.ro).Note:


• Pentru stabilirea și transmiterea detaliilor organizatorice, vă rugăm ca fiecare instituție să-și desemneze o persoană de contact (nume, prenume, telefon, adresă de e-mail);
• Accesul reprezentanților mass-media se va face doar pe baza acreditării prealabile. Precizăm că nu vor mai fi acceptate acreditări suplimentare după data de 19 noiembrie a.c.


Biroul presă