Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Mihai Ursache

 


Comunicat nr. 183


Sesiune studențească de comunicări științifice la Academia Tehnică Militară


În Aula Magna a Academiei Tehnice Militare va avea loc joi, 18 mai, începând cu ora 8.00, deschiderea sesiunii anuale de comunicări cu participare internațională, a cercurilor științifice studențești "CERC 2006".

La manifestare vor participa reprezentanți ai universităților categoriilor de forțe ale Armatei Române, ai Academiei de Poliție, precum și studenți ai unor instituții de învățământ superior din Arad, Brașov, Galați, București, Petroșani, Pitești, Ploiești, Reșița și Timișoara. De asemenea, au fost invitați studenți de la instituții de învățământ militar din Bulgaria, Egipt, Polonia și Ungaria.

"CERC 2006" se desfășoară pe durata a două zile și reprezită un prilej de intensificare și extindere a relațiilor de colaborare ale Academiei Tehnice Militare cu instituții militare de învățământ superior din țară și din străinătate, precum și o ocazie de a testa calitatea și nivelul actului educațional asigurat studenților militari.

Jurnaliștii interesați sunt invitați la activitate, care se va desfășura la sediul Academiei Tehnice Militare, din București, B-dul George Coșbuc, nr. 81-83, Sector 5, și pot obține informații suplimentare de la căpitanul Cezar Stroe, mobil 0722-583.993.Biroul de Presa al M.Ap.N.