Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Mihai Ursache

 


Comunicat nr. 183


Sesiune studeneasc de comunicri tiinifice la Academia Tehnic Militar


n Aula Magna a Academiei Tehnice Militare va avea loc joi, 18 mai, ncepnd cu ora 8.00, deschiderea sesiunii anuale de comunicri cu participare internaional, a cercurilor tiinifice studeneti "CERC 2006".

La manifestare vor participa reprezentani ai universitilor categoriilor de fore ale Armatei Romne, ai Academiei de Poliie, precum i studeni ai unor instituii de nvmnt superior din Arad, Braov, Galai, Bucureti, Petroani, Piteti, Ploieti, Reia i Timioara. De asemenea, au fost invitai studeni de la instituii de nvmnt militar din Bulgaria, Egipt, Polonia i Ungaria.

"CERC 2006" se desfoar pe durata a dou zile i reprezit un prilej de intensificare i extindere a relaiilor de colaborare ale Academiei Tehnice Militare cu instituii militare de nvmnt superior din ar i din strintate, precum i o ocazie de a testa calitatea i nivelul actului educaional asigurat studenilor militari.

Jurnalitii interesai sunt invitai la activitate, care se va desfura la sediul Academiei Tehnice Militare, din Bucureti, B-dul George Cobuc, nr. 81-83, Sector 5, i pot obine informaii suplimentare de la cpitanul Cezar Stroe, mobil 0722-583.993.Biroul de Presa al M.Ap.N.