Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: lt.col. Liviu Flutur

 


Comunicat nr. 192


Seminar internațional, la Universitatea Națională de Apărare


Centrul de Studii Strategice de Apărare și Securitate din Universitatea Națională de Apărare „Carol I" organizează joi, 25 mai a.c., în Sala Senatului Universității seminarul intenațional cu tema „Participarea Armatei României la apărarea colectivă sub conducerea NATO și la Politica Europeană de Apărare și Securitate".

La manifestare au fost invitați să participe reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Administrației și Internelor, Serviciului Român de Informații, Serviciului de Protecție și Pază, ai unor organizații nonguvernamentale, membri ai Delegației Regionale pentru Europa Centrală a Comitetului Internațional al Crucii Roșii, cercetători științifici și cadre didactice din instituții de învățământ superior, militare și civile, atașați militari acreditați la București.

Jurnaliștii interesați să participe la seminar sunt așteptați joi 25 mai, între orele 08.30-08.50, la intrarea principală a instituției dinspre Monumentul Eroilor Patriei. Pentru informații suplimentare, persoană de contact este doamna Irina Cucu, telefoane 319 5649, 319 5593(fax), mobil 0745 996201.
Detalii privitoare la programul seminarului pot fi aflate accesând site-ul http// cssas.unap.ro.
Biroul de Presa al M.Ap.N.