Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Mihai Ursache

 


Comunicat nr. 214


A XVI-a ediție a festivalului de umor cazon „Podul Minciunilor“


La Cercul Militar din Sibiu va avea loc, în perioada 6 – 9 iunie a.c., cea de-a XVI-a ediție a Festivalului de Umor Cazon „Podul Minciunilor“.

Manifestarea este organizată de Direcția Administrativă și Servicii și de Secția Tradiții Militare și Educație Civică, din Ministerul Apărării Naționale.

Festivalul are două secțiuni, respectiv “Creație”, care include videoclipuri și literatură satirico-umoristică, grafică și fotografie umoristică, și “Interpretare-satiră și umor”- interpreți individuali, duete și grupuri.

Participanții vor reprezenta trei colegii militare liceale, 14 cercuri militare și Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”. Ministerul Administrației și Internelor va fi reprezentat, și în acest an, de Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București.

Jurnaliștii care doresc să participe la eveniment vor fi așteptați marți, 6 iunie, ora 10.00, la Cercul Militar Sibiu (B-dul Victoriei, nr. 3-5). Persoană de contact pentru detalii suplimentare colonel (r) Puiu Șaramet, telefon mobil 0723.551.318.Biroul de Presa al M.Ap.N.