Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: lt.col. Liviu Flutur

 


Comunicat nr. 237


MESAJ DE CONDOLEANȚE din partea ministrului apararii nationale


Îmi este greu să găsesc cele mai potrivite cuvinte pentru a exprima sentimentele care mă încearcă în aceste clipe de profundă tristețe și suferință pentru familia, prietenii și colegii caporalului sanitar Ionel Gheorghiță DRĂGUȘANU, care a căzut la datorie în Afganistan, în urma unui atac terorist.


Conștient că nimic nu va șterge durerea celor apropiați și că nimeni nu-l va putea înlocui în inimile lor, voi face tot ceea ce îmi stă în putere pentru a sprijini, moral și material, familia îndoliată.

Mă plec în fața jertfei caporalului Ionel Gheorghiță DRĂGUȘANU cu tot respectul cuvenit militarului care a făcut sacrificiul suprem pentru binele țării și poporului său.

Sunt convins că în asemenea momente, toți românii sunt alături de militarii Armatei României, care au nevoie de încrederea și susținerea lor.

Camaradul nostru a căzut la datorie, plătind tributul de sânge în lupta contra terorismului internațional. Speranța mea este că sacrificiul său nu va fi zadarnic iar fiica sa va trăi într-o lume mai bună.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!
MINISTRUL APĂRĂRII NAȚIONALE, TEODOR ATANASIU