Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: lt.col. Liviu Flutur

 


Comunicat nr. 392


„MIL FEST 2006 – ZIUA ARMATEI”


Vino, duminică, 22 octombrie, la ora 12.00, în Piața Revoluției din București, la „MIL FEST 2006 ”!

Ministerul Apărării organizează, pentru a marca suspendarea serviciului militar pe timp de pace și trecerea la serviciul militar bazat pe voluntariat, un spectacol dedicat „ultimei încorporări”.

Programul „MIL FEST 2006 ” cuprinde demonstrații de mânuire a armamentului executate de un pluton din Regimentul 30 Gardă și Protocol „Mihai Viteazul”, exerciții de echitație realizate de Secția Hipică a C.S.A. „Steaua” și concerte susținute de Muzica Reprezentativă și de formații artistice profesioniste și de amatori din armată.

Cu acest prilej, publicului îi vor fi prezentate atât categorii de tehnică, echipamente și uniforme militare, cât și tradițiile și misiunile armatei.

Noua armată română – cea formată din militari profesioniști, va prezenta la MIL FEST 2006 oferta sa de locuri de muncă. Persoanelor interesate de cariera militară le vor fi oferite, din partea Biroului de Informare-Recrutare din București și a reprezentanților celor trei categorii de forțe ale armatei, informații despre criteriile și standardele care trebuie îndeplinite pentru a deveni militar profesionist.

Între orele 19.00-22.00, în Piața Revoluției vor concerta trupe de elită: ASIA, Cassa Loco, Hi-Q și Sistem.

Informații suplimentare pot fi obținute de la comandor Tiberiu Frățilă, tel. 0722.229.829, sau de la lt.col. Liviu Dragoman, tel. 0723.243.666.Biroul de Presă al Ministerului Apărării