Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cristina Dumitrescu

 


Comunicat nr. 42


Ministrul apărării participă la ceremonia de acordare a Medaliei anului 2006 a Asociației „George C. Marshall-România”


Ministrul Sorin Frunzăverde susține joi, 15 februarie a.c., ora 10.00, la Cercul Militar Național, o prelegere cu tema „Politica de securitate și apărare a României europene și euro-atlantice. Realități și perspective”, în cadrul programului “Dialoguri” al Asociației „George C. Marshall-România” și Centrului European pentru Studii de Securitate “George C. Marshall”.

De asemenea, ministrul apărării va participa la ceremonia de acordare, de către Asociația „George C. Marshall-România”, a Medaliei anului 2006 pentru „merite deosebite în procesul integrării europene și euro-atlantice a României”.

La activitățile de la Cercul Militar Național (Sala de Marmură) vor lua parte aproximativ 250 de reprezentanți ai instituțiilor statului și societății civile, ai corpului diplomatic, precum și invitați de la Centrul European pentru Studii de Securitate “George C. Marshall” și de la organizațiile „George C. Marshall” din Europa și din America de Nord.

Jurnaliștii interesați de eveniment sunt așteptați, între orele 9.30-9.50, la intrarea din strada Constantin Mille în Palatul Cercului Militar Național.Purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării