Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cristina Dumitrescu

 


Comunicat nr. 42


Ministrul aprrii particip la ceremonia de acordare a Medaliei anului 2006 a Asociaiei „George C. Marshall-Romnia”


Ministrul Sorin Frunzverde susine joi, 15 februarie a.c., ora 10.00, la Cercul Militar Naional, o prelegere cu tema „Politica de securitate i aprare a Romniei europene i euro-atlantice. Realiti i perspective”, n cadrul programului “Dialoguri” al Asociaiei „George C. Marshall-Romnia” i Centrului European pentru Studii de Securitate “George C. Marshall”.

De asemenea, ministrul aprrii va participa la ceremonia de acordare, de ctre Asociaia „George C. Marshall-Romnia”, a Medaliei anului 2006 pentru „merite deosebite n procesul integrrii europene i euro-atlantice a Romniei”.

La activitile de la Cercul Militar Naional (Sala de Marmur) vor lua parte aproximativ 250 de reprezentani ai instituiilor statului i societii civile, ai corpului diplomatic, precum i invitai de la Centrul European pentru Studii de Securitate “George C. Marshall” i de la organizaiile „George C. Marshall” din Europa i din America de Nord.

Jurnalitii interesai de eveniment sunt ateptai, ntre orele 9.30-9.50, la intrarea din strada Constantin Mille n Palatul Cercului Militar Naional.Purttorul de cuvnt al Ministerului Aprrii