Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: lt.Viorica Sabie, 0788 120153

 


Comunicat nr. 97


Reuniunea de primăvară a Comitetului de Legătură Internațională a Organismelor Militare Sociale


Marți, 17 aprilie a.c., ora 9.30, în Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar are loc deschiderea Reuniunii de primăvară a Comitetului de Legătură Internațională a Organismelor Militare Sociale (CLiMS).

Reuniunea, organizată de Comandamentul Logistic Întrunit, va aborda subiecte referitoare la petrecerea concediilor de odihnă de personalul Ministerului Apărării și a familiilor acestora, în regim de reciprocitate, în cadrul instituțiilor de recreere a țărilor membre CLiMS, în scopul petrecerii concediilor de odihnă, stabilirea unor principii comune privind organizarea generală de funcționare a taberelor internaționale pentru tineret, precum și identificarea de proiecte comune de concediu pentru familiile militarilor din țările membre.

La reuniune participă reprezentanți din Belgia, Bulgaria, Republica Cehă, Franța, Germania, Italia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Ungaria și România.

Jurnaliștii sunt așteptați la intrarea în Palatul Cercului Militar Național din Strada Constantin Mille, nr.1, marți, 17 aprilie a.c., între orele 9.15-9.30. Persoană de contact locotenent Viorica Sabie, tel. 0788 120 153.Biroul de Presă al Ministerului Apărării